x close

Presupusul ucigaş al lui Mihail Bălăşescu a fost găsit mort. Ce spune avocata politicianului despre existenţa unor complici

de D.G.    |    18 Sep 2015   •   18:25
Presupusul ucigaş al lui Mihail Bălăşescu a fost găsit mort. Ce spune avocata politicianului despre existenţa unor complici Exclusiv
Detalii şocante despre ucigaşul fostului secretar general adjunct al PNL, Mihail Bălăşescu. Dat în urmărire internaţională, socrul acestuia a fost gasit mort în apropiere de Buşteni, într-o zonă nu foarte accesibilă - barbatul avea un pistol la brau.

Trupul presupusului criminal al fostului secretar general adjunct al PNL, Mihail Bălăşescu, a fost descoperit în apropierea localităţii Buşteni. Din primele informaţii se pare că socrul lui Bălăşescu s-ar fi sinucis.

Avocata politicianului ucis, Lidia Cernătescu a spus, în emisiunea 100 de minute, că dacă anchetatorii stabilesc că socrul e unicul vinovat de faptă, atunci cazul se încheie în acest punct. Lidia Cernătescu e însă de părere că nu se merge doar pe acestă ipoteză şi speră ca anchetatorii să facă toate demersurile necesare pentru a afla dacă sunt indicii că ar exista complici.


Parteneri
Parteneri
sati