Antena 3 CNN Actualitate Preţul unei călătorii cu RATB-ul ar putea creşte cu 18%

Preţul unei călătorii cu RATB-ul ar putea creşte cu 18%

Preţul unei călătorii cu RATB-ul ar putea creşte cu 18%
03 Dec 2007   •   17:48

De la anul, preţul unei călătorii cu RATB-ul ar putea fi mărit cu 18%. Consilierii generali ai Capitalei discută săptămâna aceasta propunerea regiei bucureştene de transport privind majorarea preţurilor. Regia Autonomă de Transport Bucureşti a propus ca şi preţurile abonamentelor să crească cu 25%. Astfel, un bilet ne poate costa în 2008 1,3 lei, faţă de 1 leu şi zece bani cât costă acum. În cazul acesta, pentru un abonament integral bucureştenii vor fi nevoiţi să scoată din buzunare 50 de lei în fiecare lună.

Odată cu biletele, vor creşte şi amenzile. Dacă veţi circula fără bilet, în 2008 veţi fi amendaţi cu 50 de lei faţă de 40 de lei, cât este acum amenda.

Şi cu metroul călătoria va costa mai mult anul viitor. Reprezentanţii Metrorex nu au spus însă cu ce procent va creşte costul călătoriilor şi nici când se vor mări preţurile. Cert este că, în această lună, călătoriile cu metroul vor fi avea aceleaşi preţuri ca şi până acum. Vom afla cât ne vor costa călătoriile în 2008 după următoarea şedinţă de consiliu.

Antena 3

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close