Antena 3 CNN Actualitate Prima doamnă a României, o prezenţă discretă la summitul NATO (VIDEO)

Prima doamnă a României, o prezenţă discretă la summitul NATO (VIDEO)

Prima doamnă a României, o prezenţă discretă la summitul NATO <font color=red>(VIDEO)</font>
04 Apr 2008   •   20:51

Maria Băsescu va rămâne probabil în istorie ca prima doamnă a României care a stat la masă între doi mari şefi de stat, Vladimir Putin şi George W. Bush. La locul ei şi plină de bun simţ, Maria Băsescu a fost o prezenţă discretă la summit, stânjenită uneori de protocol, de prea multă presă şi prea multe oficialităţi. Dar a făcut faţă prin zâmbete. A zâmbit la vorbele lui Putin, precum şi când Bush a râs cu poftă.

GALERIE FOTO Maria Băsescu la summit

Doamnei Băsescu nu i-a plăcut deloc să fie în centrul atenţiei. La Muzeul Satului, cineva i-a făcut semn că locul ei e pe primul rând, nu acolo unde ar fi vrut să se aşeze. S-a uitat în jur, căutând figuri cunoscute. Nu le-a găsit şi s-a ridicat de pe scaun când a sosit doamna Bush, alăturându-i-se acesteia.

VEDEŢI AICI IMAGINI CU PRIMA DOAMNĂ A ROMÂNIEI, GAZDĂ A SUMMITULUI:

De altfel, fără să fi luat lecţii de bună purtare în societate precum marile doamne ale altor ţări, Maria Băsescu a trecut cu bine de acest summit tocmai încercând să o imite pe omoloaga sa din SUA. Impresionată probabil de stângăcia ei, Laura Bush a ajutat-o şi ea pe Maria Băsescu de câte ori a fost nevoie.

Iar George W. Bush s-a arătat şi el cucerit de prima doamnă a României. ?Laura şi cu mine suntem încântaţi să fim alături de dumneavoastră şi minunata dumneavoastră soţie?, i-a spus Bush lui Traian Băsescu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close