Antena 3 CNN Actualitate Prima măsură a noului șefului ANCOM: A cerut 10.000 de euro salariu

Prima măsură a noului șefului ANCOM: A cerut 10.000 de euro salariu

Prima măsură a noului șefului ANCOM: A cerut 10.000 de euro salariu
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Iun 2017   •   13:18

Măsură incredibilă luată de într-o instituţie a statului român. Deputatul USR Cătălin Drulă a postat pe Facebook o imagine care arată că printre primele măsuri luate de noul şef ANCOM, Adrian Diţă, se află şi trimiterea la Parlament a unui amendament prin care acesta vrea să-şi mărească salariu la aproximativ 10.000 de euro lunar.

În urmă cu două săptămâni a fost aprobată o ordonanţă de urgenţă care modifică legea de funcţionare a Autorităţii Naţionale în Telecomunicaţii ANCOM, respectiv numirea preşedintelui şi vicepreşedinţilor acestei instituţii se va face la propunerea Guvernului, aşa cum era şi înainte de modificare, dar cu aprobarea plenului Camerelor reunite.

Cine este Adrian Diță

Adrian Diță, fostul director de Corporate Affairs la Vodafone Romania și actual director de Public Affairs la Telekom Romania, a fost propus de premierul Sorin Grindeanu, pentru a prelua postul vacant de președinte al Autorității Naționale de Reglementare în Comunicații (ANCOM), pentru un mandat de șase ani, scrie Profit.ro, la 9 mai 2017.

Adrian Diță a fost soțul Ancăi Alexandrescu, ex-consilier al lui Adrian Năstase în perioada în care acesta a condus Guvernul.

În luna martie, Cătălin Marinescu a demisionat de la conducerea ANCOM, pe care o exercita din 2009. Mandatul îi expirase la 1 aprilie 2015, dar a fost prelungit automat prin efectul legii, până la numirea unui succesor.

 

 

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close