Antena 3 CNN Actualitate Prima reacţie a Gabrielei Szabo după ce a fost demisă de Nicuşor Dan de conducerea CSM București

Prima reacţie a Gabrielei Szabo după ce a fost demisă de Nicuşor Dan de conducerea CSM București

Este scandal după ce primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a demis-o pe Gabriela Szabo din funcţia de director general al Clubului Sportiv Municipal. Edilul a anunţat că sportiva va fi detaşată în fruntea unui centrul cultural, iar în locul ei va fi numit interimar unul dintre directorii adjuncţi. Reacţia fostei atlete nu a întârziat să apară.

Prima reacţie a Gabrielei Szabo după ce a fost demisă de Nicuşor Dan de conducerea CSM București
Sursa foto: Mediafax Foto / Eduard Vinatoru - Nicusor Dan/Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Iun 2022   •   18:09

Primarul Nicușor Dan invocă rezultatele slabe înregistrate de CSM București pentru a-și justifica decizia de a o demite pe Gabriela Szabo de la șefia echipei feminine de handbal.

"Gabriela Szabo, va fi detașată la conducerea Centrului Dalles, iar în locul ei va fi numit interimar unul dintre directorii adjuncți. Înainte de a lua această decizie, am discutat cu membrii Consiliului de Administrație al CSM București, iar concluzia a fost clară – schimbarea e necesară. Actuala conducere a ratat obiective competiționale, a determinat plecarea unor oameni valoroși și a avut un management defectuos", a scris edilul Capitalei pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, Nicuşor Dan va trimite Corpul de Control pentru a verifica activitatea CSM București.

De partea cealaltă, fosta campioană olimpică se arată dezamăgită de această decizie.

"Fără a exista o bază documentară, decizia apare ca motivată de aspecte aflate personal de domnul Primar 'din interior'. Aceiași angajați pe ale căror spuse este întemeiată decizia anunțată au pierdut în instanță dosare inițiate ca urmare a defăimării mele sau a activității mele", a scris Gabriela Szabo, pe Instagram.

Liderul grupului PSD din Consiliul General, Aurelian Bădulescu, dezaprobă schimbarea Gabrielei Szabo de la vârful echipei de handbal.

Întâmplător sau nu, decizia lui Nicușor Dan vine la trei zile după ce Gabriela Szabo a vorbit despre prietenia ei cu fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea. 
 

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan Gabriela Szabo CSM Bucuresti
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close