Antena 3 Actualitate Reguli anti-COVID călcate în picioare de o primăriţă a PSD. Dansează pe masa de biliard, înconjurată de susţinători

Reguli anti-COVID călcate în picioare de o primăriţă a PSD. Dansează pe masa de biliard, înconjurată de susţinători

de Cristi Popovici    |    12 Oct 2020   •   20:40
Reguli anti-COVID călcate în picioare de o primăriţă a PSD. Dansează pe masa de biliard, înconjurată de susţinători

Regulile sunt făcute pentru a fi încălcate, pare să fie deviza multor primari care nu s-au oprit din petreceri în timp de pandemie. Este şi cazul unei femei aleasă primar într-o comună din judeţul Bihor. Ea a fost sufletul unei petreceri date pentru că a câştigat alegerile. Fericită nevoie mare, a dansat pe masa de biliard în aplauzele a zeci de susţinători.

Realeasă în funcţie, primăriţa din comuna Brusturi, judeţul Bihor a celebrat victoria călcând în picioare toate regulile recomandate de autorităţi în vreme de pandemie.

Într-o cârciumă plină de oameni, Livia Bârlău a dansat cât au ţinut-o picioarele, în aplauzele celor prezenţi.

Imaginile au fost filmate de unul din cei prezenţi la petrecerea de pomină, unde nu au fost purtate măşti de protecţie şi nici nu s-a păstrat distanţa recomandată de specialişti.

Contactată de jurnaliştii de la ebihoreanul.ro, primăriţa nu a părut să regrete întâmplarea.

"N-am ce să zic, a fost un moment de bucurie. Poate, ca primar, ar trebui să stau jos, nu sus, dar am simţit nevoia să mă fac văzută. Trebuie să fim la înălţime oriunde ne duce viaţa, şi în dans, şi în activitate", a spus Bârlău, potrivit ebihoreanul.ro.

×
Subiecte în articol: Bihor

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close