Antena 3 CNN Actualitate Reguli anti-COVID călcate în picioare de o primăriţă a PSD. Dansează pe masa de biliard, înconjurată de susţinători

Reguli anti-COVID călcate în picioare de o primăriţă a PSD. Dansează pe masa de biliard, înconjurată de susţinători

Regulile sunt făcute pentru a fi încălcate, pare să fie deviza multor primari care nu s-au oprit din petreceri în timp de pandemie. Este şi cazul unei femei aleasă primar într-o comună din judeţul Bihor. Ea a fost sufletul unei petreceri date pentru că a câştigat alegerile. Fericită nevoie mare, a dansat pe masa de biliard în aplauzele a zeci de susţinători.

Reguli anti-COVID călcate în picioare de o primăriţă a PSD. Dansează pe masa de biliard, înconjurată de susţinători
de Cristi Popovici    |    12 Oct 2020   •   20:40

Realeasă în funcţie, primăriţa din comuna Brusturi, judeţul Bihor a celebrat victoria călcând în picioare toate regulile recomandate de autorităţi în vreme de pandemie.

Într-o cârciumă plină de oameni, Livia Bârlău a dansat cât au ţinut-o picioarele, în aplauzele celor prezenţi.

Imaginile au fost filmate de unul din cei prezenţi la petrecerea de pomină, unde nu au fost purtate măşti de protecţie şi nici nu s-a păstrat distanţa recomandată de specialişti.

Contactată de jurnaliştii de la ebihoreanul.ro, primăriţa nu a părut să regrete întâmplarea.

"N-am ce să zic, a fost un moment de bucurie. Poate, ca primar, ar trebui să stau jos, nu sus, dar am simţit nevoia să mă fac văzută. Trebuie să fim la înălţime oriunde ne duce viaţa, şi în dans, şi în activitate", a spus Bârlău, potrivit ebihoreanul.ro.

×
Subiecte în articol: Bihor
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close