Antena 3 CNN Actualitate Primăria Capitalei plănuieşte să ridice maşinile parcate pe carosabil

Primăria Capitalei plănuieşte să ridice maşinile parcate pe carosabil

Primăria Capitalei plănuieşte să ridice maşinile parcate pe carosabil
16 Dec 2007   •   10:05

Primăria Generală a Capitalei le-a pus gând rău şoferilor care parchează pe neregulamentar. Municipalitatea plănuieşte să ridice maşinile parcate pe carosabil. Este vorba de un proiect, deocamdată, dar acesta stârneşte deja nemulţumirea bucureştenilor. Şoferii se plâng că nu au unde să parcheze şi sunt revoltaţi că primăria nu construieşte mai multe parcări.

Bulevardul Expoziţiei, Bulevardul Aerogării şi aleile din zona Casei Presei Libere. Peste 1.500 de maşini parcate pe carosabil. Şoferii au ales acest loc de parcare pentru că nu le sunt puse la dispoziţie alte variante. Sunt, însă, şi şoferi care le-au spus reporterilor Observator şi News FM că parcarea pe carosabil provoacă mari probleme dar că înainte de sanţiuni Primăria trebuie să găsească soluţii.

Dacă Primăria îşi va impune punctul de vedere în Consiliul General şi măsura va fi aplicată, şoferii prinşi că au parcat pe carosabil vor plăti câte 200 de lei pentru fiecare zi în care maşina a fost reţinută, la care se adaugă alte câteva sute de lei pentru a-şi recupera autovehiculul.

Antena 3

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close