Antena 3 CNN Actualitate Primăria Capitalei, reacție după acuzațiile că încearcă să manipuleze indicatorii de poluare

Primăria Capitalei, reacție după acuzațiile că încearcă să manipuleze indicatorii de poluare

Primăria Capitalei anunță că nu a achiziționat și nici nu a aplicat niciun fel de substanță de combatere a prafului și nici alte substanțe/soluții de combatere a poleiului.

Primăria Capitalei, reacție după acuzațiile că încearcă să manipuleze indicatorii de poluare
Sursa foto: Foto: Gabriela Firea/ Facebook
13 Ian 2020   •   18:24

”In legatura cu informatiile false diseminate in spatiul public de catre un politician care induce in eroare opinia publica afirmand ca "Gabriela Firea spoieste bulevardele cu o substanta care arata precum apa, de fapt cu un amestec lipicios, care, pentru o perioada de cateva zile, poate retine o parte din particulele de praf la sol", Primaria Municipiului Bucuresti face urmatoarele precizari:

Primaria Capitalei NU a achizitionat si nici NU a aplicat niciun fel de substanta de combatere a prafului si nici alte substante/solutii de combatere a poleiului!

Tratamentele preventive de combatere a poleiului sunt aplicate de catre operatorii de salubritate, conform contractelor incheiate cu primariile de sector, si se aplica doar atunci cand exista avertizari meteo care anunta scaderea temperaturilor si o posibila aparitie a poleiului!

Mai mult decat atat, Brigada de Politie Rutiera Bucuresti nu a inregistrat nici un fel de sesizare cu privire la starea carosabilului in ultima perioada” transmite Primăria Capitalei.

×
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close