Antena 3 CNN Actualitate Primăria Capitalei retrocedează 20.000 de metri pătraţi din Parcul Tineretului

Primăria Capitalei retrocedează 20.000 de metri pătraţi din Parcul Tineretului

Primăria Capitalei retrocedează 20.000 de metri pătraţi din Parcul Tineretului
29 Mai 2008   •   17:17

Încă un parc bucureştean face loc unui ansamblu imobiliar. În ultima şedinţă din acest mandat, consilierii Capitalei au acordat unei femei un teren de 2 hectare în Parcul Tineretului. Bucureşteanca deţinea mai multe parcele dispersate în parc, pe care nu putea construi. În schimbul acestora, femeia a primit o singură parcelă, de 20.000 de metri pătraţi la marginea Parcului Tineretului.

Demersul a început în 2003, când Marioara Micşunescu s-a adresat tribunalului pentru a-şi primi averea înstrăinată, relata Jurnalul Naţional.

În mod bizar, judecătoarea care a dat verdictul ce va păgubi spaţiul de agrement de o suprafaţă considerabilă este însăşi ?asasina? Parcului Bordei, Camelia Sprânceană. Primar în perioada fatidică pentru parcul de la Şincai a fost tot Traian Băsescu, iar Marioara Micşuneanu a primit porţiunea de spaţiu verde tot în urma unui schimb de terenuri.

Aceasta nu este singura revendicare cu care se confruntă parcul de lîngă liceul "Gheorghe Şincai". Mai multe persoane cer reîmproprietărirea a 28 de hectare de teren din parcul Tineretului, care are, în total, o suprafaţă de 80 de hectare.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close