Antena 3 CNN Actualitate Primăria Cluj-Napoca va aloca 700.000 de lei Festivalului Uniunii Teatrelor din Europa

Primăria Cluj-Napoca va aloca 700.000 de lei Festivalului Uniunii Teatrelor din Europa

Primăria Cluj-Napoca va aloca 700.000 de lei Festivalului Uniunii Teatrelor din Europa
09 Apr 2008   •   18:49

    Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat că va propune la şedinţa Consiliului Local de săptămâna viitoare alocarea unei prime tranşe de 350.000 de lei pentru organizarea Festivalului Uniunii Teatrelor din Europa. Următorii 350.000 de lei urmează să fie alocaţi în urma rectificării bugetare din iunie. Suma totală ce va fi investită reprezintă aproximativ 50-60% din costurile de organizare.

Edilul Clujului a explicat că, deşi iniţial declarase că va fi alocată doar suma de 350.000 de lei, aceasta va fi dublată, în condiţiile în care există posibilitatea achitării în două tranşe. Directorul Teatrului Maghiar de Stat Cluj, Tompa Gabor, organizatorul festivalului Uniunii Teatrelor din Europa, a declarat că suma este mai mică decât cea solicitată, dar este important că banii se vor aloca în cele din urmă.

Festivalul Uniunii Teatrelor din Europa se va desfăşura la Bucureşti şi la Cluj-Napoca. În cadrul său vor avea loc spectacole susţinute de trupe de prestigiu ale teatrelor membre ale Uniunii Teatrelor din Europa. Festivalul.

Antena3.ro

×
Parteneri
Produsul tradițional preferat de români care nu va mai avea același gust
x close