Antena 3 CNN Actualitate Primarii PSD Prahova, chemați la protest prin SMS. Secretarul executiv al organizației: „A fost o eroare”

Primarii PSD Prahova, chemați la protest prin SMS. Secretarul executiv al organizației: „A fost o eroare”

Primarii PSD Prahova, chemați la protest prin SMS. Secretarul executiv al organizației: „A fost o eroare”
14 Feb 2018   •   12:15

Un nou scandal izbucneşte în Prahova după apariţia înregistrărilor bombă cu procurorii de la DNA Ploieşti.

Primarii PSD din Prahova au primit un SMS de la consilierul județean Rareș Enescu, prin care li se cerea să aducă cinci persoane la sediul DNA Ploiești, pentru a participa la un protest.

Mesajul era trimis ca fiind din partea deputatului PSD Laura Moagher. Într-o intervenţie la Antena 3, aceasta susţine că este vorba despre o eroare, iar ea nu a organizat vreun protest la DNA.

„Nu am transmis eu. În calitate de secretar executiv al oragnizației PSD Prahova am transmis personal primarilor și președinților de organizație de fiecare dată. Am înțeles că a fost o eroare, o discuție liberă s-a purtat în sediu și am spus ca eu, Laura Moagher, m-aș duce în fața DNA ca să reclam această situație. Nu știu să se organizeze acest protest, în afară de acel SMS care a fost o greșeală, primarii spun că nu știu. Discuțiile au degenerat atunci când au venit mai mulți din teritoriu și au spus ca sunt oripilați de ce văd la Antena 3. Le-am spus că toți suntem șocați de ceea ce se întâmplă”, a declarat Laura Moagher la Antena 3.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close