Antena 3 CNN Actualitate Primarul Craiovei recunoaşte: şi-a plimbat şi secretara pe bani publici (VIDEO)

Primarul Craiovei recunoaşte: şi-a plimbat şi secretara pe bani publici (VIDEO)

Primarul Craiovei recunoaşte: şi-a plimbat şi secretara pe bani publici <font color=red>(VIDEO)</font>
02 Oct 2007   •   23:28

Ca să scape basma curată şi pentru că nu are realizări în urma deplasarilor externe, primarul de la Craiova a aplicat o tactică nouă pentru un edil - a fost sincer. Şeful ales al oltenilor a recunoscut că a făcut plimbări peste hotare şi că o dată şi-a trimis şi secretara, în China. Antonie Solomon a explicat că au mai plecat patru consilieri şi câţiva funcţionari din primărie. ?De ce? Aşa am vrut eu?, răspunde primarul.

Secretara este şi ea foarte impresionată de excursia plătită din bani publici. ?Mi-a plăcut foarte mult. Aş mai merge. Mi-a plăcut şi mâncarea?, a declarat femeia. Cât despre rezultatele misiunii din China, primarul este foarte sincer: ?Niciun fel de rezultat până acum?.

O altă plimbare de-a primarului a fost în Portugalia. Împreună cu doi consilieri, edilul s-a dus să aranjeze un meci de fotbal pentru ziua oraşului. Un meci cu foste vedete de la Benfica Lisabona, care au jucat în '83 cu oltenii de la Universitatea Craiova. Dar ?n-a fost să fie. Ne-am întors cu buza umflată şi cu banii cheltuiţi?.

Recordul oltenesc la plecări peste hotare îl deţine unul dintre viceprimari. Omul e convins că orice ales local trebuie să călătorească, să vadă lumea. ?E câştigul meu, e bagajul pe care eu, când nu o să mai fiu aici, pe scaunul ăsta, o să îl am. Îmi creşte valoarea?, spune Sorin Iordache.

ROMÂNIA FURATĂ:

Antena 3

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close