Antena 3 CNN Actualitate Primarul municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, cercetat pentru vătămare corporală din culpă

Primarul municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, cercetat pentru vătămare corporală din culpă

Primarul municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, cercetat pentru vătămare corporală din culpă
Sursa foto: Tudor Pendiuc
21 Iun 2009   •   19:41

Primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, este cercetat pentru vătămare corporală din culpă. Edilul este acuzat că a accidentat sâmbătă seară, o bătrână care traversa strada prin spatele autoturismului condus de primar. Politiştii spun că accidentul a avut loc pe aleea de acces în parcarea Primăriei Piteşti.

Tudor Pendiuc, aflat la volanul uneia dintre maşinile instituţiei, a vrut să iasă din parcare cu spatele. Nu a observat o bătrână care trecea printr-un loc nepermis şi a lovit-o. Cercetările politiştilor arată faptul că victima a fost neatentă în momentul în care trecea prin spatele autoturismului, dar nici primarul nu s-a asigurat când a plecat cu maşina.

Victima a suferit mai multe leziuni la mâini şi la picioare şi a fost transportată la Spitalul Judeţean Argeş pentru a primi îngrijiri medicale. Pentru că starea de sănătate a femeii a fost bună, medicii au decis să o externeze. Acum primarul piteştean este cercetat de Poliţia din Argeş. Testat cu aparatul alcooltest s-a constatat că Tudor Pendiuc nu consumase băuturi alcoolice.

Antena 3

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close