Antena 3 CNN Actualitate Primele doamne ale lumii vin la Bucureşti, la summitul NATO (VIDEO)

Primele doamne ale lumii vin la Bucureşti, la summitul NATO (VIDEO)

Primele doamne ale lumii vin la Bucureşti, la summitul NATO <font color=red>(VIDEO)</font>
27 Mar 2008   •   19:38

Primele doamne ale lumii vin la Bucureşti. Este vorba despre soţiile celor mai importanţi oameni ai planetei - Laura Bush, Sarah Brown sau Ludmilla Putina. Marea absentă este Carla Bruni, consoarta preşedintelui francez. Laura Bush este una dintre cele mai elegante femei din lume. Se îmbracă de la Oscar de la Renta, aşa cum au făcut şi Nancy Reagan sau Jackie Kennedy.

DOAMNELE, LA SUMMIT:  

Prima doamnă a Americii a devenit una dintre activistele luptei împotriva cancerului la sân. Laura Bush este preocupată şi de bolile de inimă, dar şi de problemele copiilor.

Sarah Brown, soţia premierului britanic Gordon Brown, trăieşte o adevărată tragedie, dar a găsit puterea să meargă mai departe. În 2001, fetiţa ei, născută prematur, a murit la doar 10 zile de la naştere. Fiul cel mic dintre cei doi băieţi este diagnosticat cu o boală genetică rară şi incurabilă.

Maia Morgenstern este cea care le va povesti doamnelor despre România. La Biblioteca Naţională doamnele vor lua prânzul, dar vor admira şi o paradă de modă. Dacă preşedintele rus va veni la summit, o vom vedea şi pe Ludmilla, soţia sa. În tinereţe a fost stewardesă şi şi-a dorit să devină actriţă. Ludmilla Putina îşi admiră soţul, pe Valdimir Putin, dar se plânge că nu-i înţelege umorul negru şi ironia.

Printre însoţitorii celor mai puternici oameni ai planetei se află şi Joachim Sauer. Este vorba despre soţul Angelei Merkel, care va avea parte de acelaşi program ca şi soţiile mai-marilor lumii. ?Sauer? înseamnă ?acru?, iar domnul Merkel nu e departe de acest nume. Urăşte publicitatea, fapt pentru care a şi fost poreclit ?Fantoma de la Operă?.

La summitul NATO de la Bucureşti, doamnele vor avea un program special. În prima zi, doar soţiile şefilor de delegaţii sunt aşteptate la Palatul Cotroceni. Aici vor fi întâmpinate cu o cină cu specific românesc şi muzică tradiţională. Pe 3 aprilie, toate doamnele vor veni la Muzeul Naţional de Artă, pentru a afla mai multe despre ţara noastră. În ultima zi a summitului, pe 4 aprilie, doamnele şi domnul se vor delecta cu un spectacol de gimnastică la Teatrul Cotroceni.

Poate cel mai frumos moment din programul doamnelor ce vor veni la Bucureşti la summitul NATO este vizita la Muzeul Satului. Aici li s-a pregătit un adevărat spectacol de meşteşuguri şi muzică populară.

Observator

×
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close