Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini cu bomba de la Iaşi. Atacatorul şi-a filmat arsenalul

Primele imagini cu bomba de la Iaşi. Atacatorul şi-a filmat arsenalul

Primele imagini cu bomba de la Iaşi. Atacatorul şi-a filmat arsenalul
Sursa foto: Foto: Antena 3
10 Iul 2013   •   16:20

Antena 3 a obţinut în exclusivitate imagini cu bomba pe care atentatorul a vrut să o detoneze într-o sală a Universităţii din Iaşi. Însuşi atacatorul a filmat-o, cu ceva vreme înainte de a îşi pune planul în aplicare.

Oliver Stan, bărbatul care a vrut să arunce în aer un amfiteatru al Universităţii, a realizat mai multe filme în care îşi spune povestea şi ameninţă cu atentate.



Studenţii, dar şi profesorii care se aflau în sala de examen au trăit cu sufletul la gură momentele în care bărbatul ameninţa că va arunca Universitatea în aer.

Decanul facultăţii de Electronică a încercat să negocieze cu el, dar tânărul nu voia decât să vină poliţia şi spunea că nu are nimic de reproşat facultăţii. De altfel, atentatorul a fost un student mediocru, spun profesorii.

Universitatea a fost redeschisă, dar examenele de licenţă se vor relua abia luni. Conducerea universităţii vrea să evite astfel de incidente pe viitor şi vrea ca accesul în Universitate să se facă de acum încolo doar pe baza cartelelor de acces.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close