Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini cu falsificatorul de carduri Iustin Covei în timp ce extrăgea bani fraudulos (VIDEO)

Primele imagini cu falsificatorul de carduri Iustin Covei în timp ce extrăgea bani fraudulos (VIDEO)

Primele imagini cu falsificatorul de carduri Iustin Covei în timp ce extrăgea bani fraudulos (VIDEO)
Sursa foto: Iustin Covei
25 Sep 2009   •   18:22

Au apărut primele imagini care-l incriminează pe Iustin Covei, fiul magistratului craiovean Matei Covei, în dosarul falsificatorilor. Imaginile îl arată pe Covei în timp ce testează dispozitive de clonare a cardurilor, susţin procurorii.

Imaginile au fost surprinse în luna aprilie a acestui an, pe datele de 13 şi 23, când Iustin Covei a mers la o bancă din Craiova si a extras fraudulos mai mulţi bani. Sunt imagini care îl surprind pe acesta în acţiune, iar anchetatorii spun că a acţionat la fel ca toţi cei care falsifică, clonează şi extrag bani de pe cardurile altor persoane.

În imagini se vede clar cum acesta ?montează pisica?, aşa cum denumesc anchetatorii operaţiunea, se uită în jur să fie sigur că nu îl vede nimeni şi acţionează. El a extras bani de pe cardul unui cetăţean italian. Covei s-a apărat declarând că ar fi fost vorba de propriul său card. Cu ajutorul numărului de înregistrare al cadrului, poliţiştii au demonstrat repede că este o declaraţie mincinoasă.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: imagini
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close