Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini din SALONUL GROAZEI

Primele imagini din SALONUL GROAZEI

Primele imagini din SALONUL GROAZEI
Sursa foto: foto: scmigiena.ro
08 Mar 2012   •   20:07

 
Pereţi ciuruiţi, sânge pe podea, mobilier rupt şi cartoane care acoperă urmele tragediei. Aşa arată, la patru zile de la măcel, salonul din Dorobanţi. O echipă a Antenei 3 a intrat, azi, în locul unde s-a produs cel mai grav atac armat din România ultimilor ani.

Aşa arată acum salonul unde 2 femei au căzut secerate, iar alte 6 persoane au primit câte un glonţ de la un bărbat orbit de gelozie.

În urma furiei lui Gheorghe Vlădan a rămas mult sînge. Patroana şi angajaţii salonului l-au acoperit deocamdată cu prosoape şi cartoane. Nu s-au simţit în stare să-l şteargă. 

Le e greu, aproape imposibil, să privească spre găurile din pereţi, din piesele de mobilier... Sunt imagini care răscolesc prea mult.

Aşa arată acum salonul în care cei doi bărbaţi aşteptau să fie tunşi. Proiectilele au fost atât de puternice încât au spart gresia.

Salonul, situat într-o zonă centrală a Bucureştiului, în apropiere de spitalul de Urgenţă şi de celebrele cafenele unde-şi fac vedetele siesta era mai mereu plin. Acum, înăuntru, e o tăcere care te îngheaţă. Urmele masacrului şi semnele de identificare a probelor lăsate de poliţişti fac salonul să semene cu un decor de film american pe care l-am văzut de sute de ori, dar am fi jurat că la noi nu poate deveni niciodată realitate.

În curând, toate aceste imagini vor dispărea. Conducerea va reamenaja salonul, chiar şi numele Perla va fi schimbat cu o altă siglă, pentru că oamenii vor să uite, vor să se renască din cenuşă, vor să aibă parte de un nou început.






×
Subiecte în articol: salon
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close