Antena 3 CNN Actualitate Primele zile din 2008 aduc ceaţă şi ninsori în Capitală

Primele zile din 2008 aduc ceaţă şi ninsori în Capitală

Primele zile din 2008 aduc ceaţă şi ninsori în Capitală
31 Dec 2007   •   14:04

Capitala este cufundată în ceaţă. Temperatura de minus trei grade Celsius înregistrată în noaptea dintre ani a favorizat formarea îngheţului. Pentru primele zile ale anului 2008, respectiv de miercuri şi până sâmbătă, ANMH anunţă ninsori abundente şi temperaturi scăzute în Capitală.

Primarul sectorului 1 convocat, luni, Comandamentul Local pentru Deszăpezire şi a cerut firmei Romprest să intervină pentru deszăpezire şi prevenirea formării poleiului pe străzile din sector.

Prioritare vor fi arterele principale ale sectorului 1, în special cele pe care circulă mijloace de transport în comun, precum şi străzile în pantă, cele trei pasaje rutiere din sector (pasajele Jiului, Constanţa şi cel de la Piaţa Victoriei), străzile care fac legătura între diverse artere principale şi cele pe care se află obiective sociale (spitale, secţii de Poliţie, Pompieri, Salvare, şcoli, grădiniţe).

Începând din 2007, activitatea de deszăpezire este o sarcină ce revine exclusiv autorităţii locale de sector. Până la organizarea unei licitaţii pentru preluarea activităţilor de salubrizare stradală şi deszăpezire a Sectorului 1, acest serviciu a fost preluat temporar de către societatea Romprest.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close