Antena 3 CNN Actualitate Principalul suspect al crimei din Galaţi nu poate fi arestat, chiar daca îl recunoaste cineva

Principalul suspect al crimei din Galaţi nu poate fi arestat, chiar daca îl recunoaste cineva

Principalul suspect al crimei din Galaţi nu poate fi arestat, chiar daca îl recunoaste cineva
06 Aug 2008   •   20:14

Mandatul de arestare în cazul tânărului care o ucis o femeie într-o casă de amanet din Galaţi se discută abia joi, deşi procurorul de caz spunea că s-a emis deja. Până atunci, nici măcar nu e dat în urmărire. Alexandru Rabacu în centrul de plasament două sau trei zile. Nimeni nu ştie cu exactitate când a venit şi când a plecat. Nici administratorul centrului nu a bănuit nicio clipă că principalul suspect al crimei de la amanet a fost în custodia sa.

Poliţiştii au aflat abia marţi că suspectul pe care îl căutau de mai bine de o lună a fost pe mâna lor şi a scăpat. Bunicii lui Alexandru au rămas fără cuvinte când i-au văzut fotografia în ziare.

Băiatul nu e la prima abatere. Alexandru a mai furat chiar de la bunici. Este un copil crescut fără părinţi, spun bunicii, un băiat care nu a avut niciun model pozitiv în viaţă. Tatăl său a murit acum 4 ani, iar mama s-a recăsătorit în Italia.

Alexandru Rabacu este căutat de poliţişti. Cum, nici ei nu ştiu, pentru că tânărul nu a fost dat în urmărire. Abia joi judecătorii Tribunalului Galaţi vor decide dacă vor emite sau nu pe numele tânărului un mandat de arestare în lipsă.



Observator

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close