Antena 3 CNN Actualitate Principalul suspect în cazul dublei execuţii de la Siret a fost prins în Ucraina

Principalul suspect în cazul dublei execuţii de la Siret a fost prins în Ucraina

Principalul suspect în cazul dublei execuţii de la Siret a fost prins în Ucraina
19 Mar 2010   •   19:38

Principalul suspect în cazul dublei execuţii de la Siret este ucrainean şi a fost reţinut la câţiva kilometri de locul crimei, dar pe teritoriul statului vecin. A avut şi un complice, un alt ucrainean. Veniseră să ia banii familiei din România, dar au fost deranjaţi de ţipetele copilului pe care l-au împuşcat apoi cu tot cu mamă.

Leonid Zaporojneţ, cetăţeanul ucrainean ar fi fost reţinut în urmă cu câteva zile, la Cernăuţi, câţiva kilometri de România. Descrierile martorilor au plecat spre poliţia ucraineană. De aici, suspectul ar fi fost pus sub monitorizare săptămâni bune. În urmă cu câteva zile a fost săltat într-un dosar de trafic de droguri, arată surse ale anchetei.

Un doilea suspect ar fi fost şi el identificat, tot în Ucraina. Le-a spus că el a fost cel care l-a păzit pe asasin, pe Leonid Zaporojneţ.



Mobilul aparent al dublei crime ar fi în continuare jaful. Ezitant, la prima vedere. Din locuinţă ar fi dispărut 12.000 de euro. Surse din rândul anchetei, spun însă că hoţii ar fi lăsat în urmă aproape alte câteva zeci. Mai exact, un miliard de lei vechi şi 10.000 de euro. Cel mai grav e că au luat şi două vieţi.

Observator

×
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close