Antena 3 CNN Actualitate Prinşi de DNA cu peste un milion de euro, destinaţi Universităţii Cluj

Prinşi de DNA cu peste un milion de euro, destinaţi Universităţii Cluj

Prinşi de DNA cu peste un milion de euro, destinaţi Universităţii Cluj
07 Mai 2008   •   21:38

Cinci persoane au fost reţinute miercuri seară la Cluj într-un restaurant, de către Direcţia Naţională Anticorupţie. Cei reţinuţi aveau asupra lor 1,7 milioane de euro, bani care, se pare, erau destinaţi jucătorilor de la Universitatea Cluj, în cazul în care băteau CFR Cluj, pentru ca Steaua să câştige titlul de campioană.

Potrivit jurnaliştilor de la Gazeta Sporturilor, împreună cu cei patru apropiaţi ai lui Becali a fost reţinut şi un fotbalist, Gigel Coman, fost jucător la Steaua. El ar fi fost, se pare, omul de legătură pentru predarea banilor. Direcţia Naţională Anticorupţie a refuzat să dea detalii despre acţiunea de la Cluj, precizînd doar că este în derulare o anchetă foarte importantă, coordonată de la Bucureşti.

"Nu ştiam nimic despre acest lucru, dar oamenii mei au voie să meargă cu banii unde vor", a afirmat Gigi Becali, citat de Gazeta Sporturilor. ?Poate aveau de gând să cumpere terenuri la Cluj, sau poate au vrut doar să se plimbe cu banii prin oraş. Să stea DNA-ul liniştit pentru că nu a fost nimic necurat! Cred că au interceptat convorbirile telefonice şi au aflat!", a declarat Gigi Becali, citat de Gazeta Sporturilor.

CFR Cluj este noua campioană după ce a învins, miercuri, pe Universitatea Cluj, în deplasare, cu scorul de 1-0. Steaua, care a fost contracandidata clujenilor la câştigarea titlului, a învins, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 pe Gloria Buzău, dar ar fi avut nevoie ca CFR Cluj să nu obţină victoria pe Stadionul Ion Moina pentru a termina campionatul pe primul loc.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close