Antena 3 Actualitate Privatizări anchetate. Cum ar putea ajunge la DNA finul lui Becali, un fost deputat şi sindicalistul Liviu Luca

Privatizări anchetate. Cum ar putea ajunge la DNA finul lui Becali, un fost deputat şi sindicalistul Liviu Luca

15 Apr 2014   •   15:03
Privatizări anchetate. Cum ar putea ajunge la DNA finul lui Becali, un fost deputat şi sindicalistul Liviu Luca
Sursa foto: Foto: dcnews.ro
Câţi îşi mai aduc aminte de privatizări ale unor societăţi precum Podgoria Copou, Piscicola Isaccea, Piscicola Măcin, Rovit Valea Călugărească, Agricola Târgu Frumos sau Berser. O privire aruncată înapoi în timp, măcar în presa vremii, dacă nu chiar în actele acestor privatizări, scoate la iveală nume cunoscute, afaceri controversate şi mulţi, foarte mulţi bani. 
 
Despre privatizarea Rovit Valea Călugărească, spre exemplu, presa scria la acel moment că liderul de sindicat Liviu Luca şi apropiaţii săi ar fi achiziţionat la un preţ foarte mic fostele crame ale lui Ceauşescu, adică SC Rovit Valea Călugărească. 
 
O altă privatizare cu cântec a fost cea a Berser S.A. (Serele Berceni). Compania a fost achiziţionată la un preţ foarte bun de către Horia Culcescu, nimeni altul decât finul lui Gigi Becali. Ulterior, Berser ar fi fost vândută cu peste 50 de milioane de euro. 
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close