Antena 3 CNN Actualitate Procesul în cazul morţii lui Ionuţ Anghel a început cu o amânare

Procesul în cazul morţii lui Ionuţ Anghel a început cu o amânare

Procesul în cazul morţii lui Ionuţ Anghel a început cu o amânare
09 Sep 2014   •   14:36

Procesul în cazul morţii lui Ionuţ a început cu o amânare. Administratorul terenului pe care a fost sfîşiat de maidanezi copilul de 4 ani susţine că nu are încă un avocat. La un an după tragedia din Parcul Tei, părinţii sunt dezamăgiţi de măsurile luate şi spun că nici banii, nici o aventuală condamnare la închisoare a vinovaţilor nu au cum să le aline suferinţa.

Ionuţ Anghel a murit pe 2 septembrie, anul trecut. Era în parcul Tei din Capitală, la joacă. O clipă de neatenţie a fost de ajuns şi bunica i-a pierdut urma.

Câteva ore mai târziu şi după căutări disperate, a fost găsit sfâşiat de maidanezi, pe un teren abandonat din apropierea parcului.

Toată atenţia familie Anghel e îndreptată acum spre fratele lui Ionuţ.

Proprietarul terenului unde a avut loc incidentul şi ADP Sector 2 au fost învinuiţi în dosar. Nici unul, nici celalalt nu au împrejmuit terenul unde erau maidanezii agresivi, astfel că Ionuţ a ajuns în colţii câinilor. 

Următorul termen a fost stabilit pe 7 octombrie, dar proprietarul terenului a anuţat că nu are încă un avocat care să îl reprezinte.

×
Subiecte în articol: ionut anghel
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close