Antena 3 CNN Actualitate Procesul şefului ANAF Blejnar cu fosta directoare a vămii Prahova, amânat a opta oară

Procesul şefului ANAF Blejnar cu fosta directoare a vămii Prahova, amânat a opta oară

Procesul şefului ANAF Blejnar cu fosta directoare a vămii Prahova, amânat a opta oară
Sursa foto: Foto: Intact Images
19 Mar 2012   •   23:29

Judecătoria Ploieşti a decis, luni, amânarea pentru a opta oară a procesului în care şeful ANAF Sorin Blejnar a dat-o în judecată pe fosta directoare a vămii Prahova Diana Severin, cerându-i acesteia să retragă public afirmaţia conform căreia el este "regina" corupţiei din vămi, informează Mediafax.
   
Procesul a fost amânat din nou pe motiv că a fost desfiinţat completul de judecată, a declarat purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Ploieşti, Mădălina Fluturaş.

Aceasta a explicat că judecătoarea care avea acest dosar a intrat în concediu de maternitate şi că dosarul va fi preluat de un alt complet de judecată.
   
De altfel, avocata lui Sorin Blejnar a recuzat-o de două ori pe judecătoarea respectivă, la termenul anterior al procesului, care a avut loc în luna ianuarie, acuzând-o că "încalcă flagrant Codul de Procedură Civilă" şi spunând că ia în calcul posibilitatea de a sesiza Consiliul Superior al Magistraturii în legătură cu conduita magistratului.
   
Diana Severin a declarat, luni, că Sorin Blejnar a solicitat strămutarea procesului şi că următorul termen din acest proces a fost stabilit pentru luna mai.
   

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close