Antena 3 CNN Actualitate Procurorii care au vrut să bage un liceu într-o duba-autocar, specializaţi şi în intimidarea bolnavilor de cancer

Procurorii care au vrut să bage un liceu într-o duba-autocar, specializaţi şi în intimidarea bolnavilor de cancer

Procurorii care au vrut să bage un liceu într-o duba-autocar, specializaţi şi în intimidarea bolnavilor de cancer
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Iul 2013   •   19:05

Echipa de procurori care s-a ocupat de cercetarea penală în cazul "Bolintineanu" este aceeaşi cu cea care, în 2012, a lucrat în mod identic şi în dosarul “Reţetelor false”, în care nouă medici şi 20 de farmacişti au fost trimişi în judecată, a arătat Dana Grecu, care citează luju.ro.

Şi în acest dosar, al “Reţetelor false”, procurorii, printre care şi Ileana Adina Mocioaca, au abuzat de proceduri poate chiar mai mult decât în cazul elevilor de la Dimitrie Bolintineanu, a arătat Dana Grecu în ediţia de luni seară a emisiunii "La ordinea zilei", de la Antena 3.

În cazul "Reţetelor false" procurorii de la Parchetul condus de Remus Budai au mers până la a audia câteva sute de pacienţi, majoritatea dintre ei fiind bolnavi de cancer sau diagnosticaţi cu schizofrenie. Bolnavii au fost escortaţi la sediul Poliţiei după ce procurorii au emis pe numele lor direct mandate de aducere, fără ca ei să fi fost citaţi în prealabil.

Poliţiştii au mers, vineri, la Liceul "Dimitrie Bolintineanu", cu autocare, pentru ca 100 de elevi să fie duşi la audieri, după susţinerea ultimei probe a bacalaureatului.

În faţa intrării în curtea Liceului "Bolintineanu" erau zeci de părinţi care îşi aşteptau copiii. Unii dintre părinţi, nemulţumiţi că poliţiştii au venit la liceu pentru a-i lua pe elevi cu atocarul şi a-i duce la audieri, i-au huiduit şi au reclamat că aceştia fac un abuz. Totodată, la intrarea autocarului în curtea liceului au existat şi altercaţii între părinţi şi poliţişti.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close