Antena 3 CNN Actualitate Procurorii cer arestarea omului de afaceri Csibi Istvan

Procurorii cer arestarea omului de afaceri Csibi Istvan

Procurorii cer arestarea omului de afaceri Csibi Istvan
12 Feb 2008   •   20:04
UPDATE:Procurorii DIICOT solicită magistraţilor Tribunalului Bucureşti emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele omului de afaceri harghitean Csibi Istvan, audiat miercuri la Parchet. Procurorii i-au adus la cunoştinţă infracţiunile economico-financiare de care este acuzat. La ieşirea de la Parchet, Istvan a declarat că îl aşteaptă "împuşcarea prin glonţ".

Cunoscutul om de afaceri harghitean Csibi Istvan a fost ridicat din locuinţa sa de procurorii DIICOT şi a fost adus marţi seară la Bucureşti, pentru audieri.

Casa i-a fost percheziţionată de procurori, în baza unei autorizaţii emise de Tribunalul Bucureşti. Avocatul lui susţine că acţiunea procurorilor este politică. Csibi Istvan este cercetat în mai multe dosare instrumentate de DNA şi de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti.

Omul de afaceri este acuzat de săvârşirea unor infracţiuni printre care spălare de bani, evaziune fiscală şi constituirea unui grup infracţional organizat. Istvan a fost arestat timp de doi ani, din 2004 până în 2006, fiind acuzat pentru mai multe fapte de corupţie.

Antena 3

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close