Antena 3 CNN Actualitate Procurorii cer rejudecarea dosarului în care este acuzat Ţiriac junior

Procurorii cer rejudecarea dosarului în care este acuzat Ţiriac junior

Procurorii cer rejudecarea dosarului în care este acuzat Ţiriac junior
21 Mai 2008   •   19:29

Băiatul lui Ion Ţiriac s-a prezentat miercuri din nou în faţa instanţei, deşi a fost achitat de două ori pentru acuzaţiile din dosarul „Cocaina pentru Vip-uri”. Procurorii insistă şi cer rejudecarea dosarului pentru că, spun ei, acesta ar conţine probe esenţiale care i-ar demonstra vinovăţia lui Ion Alexandru Ţiriac.

Magistraţii instanţei supreme au insistat să afle de la Ţiriac junior cum îşi explică acesta declaraţia unuia dintre martori. Este vorba de un indian, care, în faza de urmărire penală, ar fi descris cu lux de amănunte traficul şi consumul de droguri pe care l-ar fi făcut fiul omului de afaceri.

Mai mult decât atât, procurorul a invocat în pledoarie şi faptul că sunt martori care susţin că Ion Alexandru Ţiriac ar fi pus la dispoziţia unor prieteni, locuinţele sale din Bucureşti, pentru a consuma droguri.

În final, procurorii au cerut trimiterea cauzei direct la instanţa de fond pentru rejudecarea dosarului. Ei au invocat faptul că instanţele care au dispus achitarea lui nu s-au pronunţat pe o serie de probe esenţiale în acest dosar.

Antena 3
 

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close