Antena 3 CNN Actualitate Sorina Pintea, dusă la audieri în București. Fostul ministru al Sănătății, vizat într-un dosar de corupție

Sorina Pintea, dusă la audieri în București. Fostul ministru al Sănătății, vizat într-un dosar de corupție

Operațiunea s-a încheiat. Sorina Pintea a fost dusă la București pentru a fi audiată. Cel mai probabil, fostul ministru al Sănătății va fi reținut.

Sorina Pintea, dusă la audieri în București. Fostul ministru al Sănătății, vizat într-un dosar de corupție
Sursa foto: Foto: Gov.ro
28 Feb 2020   •   22:45

Știrea inițială: Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății în guvernul Dăncilă, este anchetată de procurorii DNA într-un dosar de achiziții publice la Spitalul Județean din Baia Mare, în urma unui flagran

DNA a confirmat că de la prânz descind în biroul Sorinei Pintea de la Baia Mare. Aceasta ar fi fost prinsă în flagrant cu 120.000 de lei asupra sa, bani pe care i-ar fi încasat de la un furnizor ca să se achiziționeze echipamente pentru combaterea acestui coronavirus.

Procurorii ridică la această oră documente din biroul Sorinei Pintea, care este managerul spitalului județean de urgență din Baia Mare.

Potrivit surselor citate, ancheta este deschisă de DNA București, iar Sorina Pintea va fi adusă în Capitală pentru audieri.

Procurorii sunt cei de la București, ei au venit imediat după prânz și efectuează percheziții. Descinderile de azi vin în contextul în care fostul ministru al Sănătății și-a anunțat oarecum candidatura pentru primăria Baia Mare.

La Spitalul Județean nu mai existau acele măști și a achiziționat o parte din ele la 38 de bani, iar de la centru i s-a cerut să achiziționeze un număr mai mare. S-a găsit pe piață la un preț foarte mare.

×
Subiecte în articol: DNA Sorina Pintea
Parteneri
Horoscop 1-15 octombrie, cu Cristina Demetrescu. Atenţie la eclipsă!
x close