Antena 3 CNN Actualitate Profesoara dispărută din Constanţa, găsită moartă pe un câmp din localitatea Crucea

Profesoara dispărută din Constanţa, găsită moartă pe un câmp din localitatea Crucea

Profesoara dispărută din Constanţa, găsită moartă pe un câmp din localitatea Crucea
Sursa foto: Foto: Intact Images
13 Oct 2011   •   18:29

S-a elucidat cazul profesoarei Luminiţa Călin, dispărută in condiţii bizare acum mai bine de jumătate de an, chiar de lângă un echipaj de poliţie. Rămăşiţele umane găsite pe un câmp la kilometri distanţă de locul dispariţiei sunt ale profesoarei, a confirmat expertiza ADN primită de anchetatori.

Expertiza ADN a confirmat că femeia găsită moartă pe un câmp de lângă localitatea Crucea la sfarsitul anului trecut este profesoara Luminiţa Călin.  Totuşi, specialiştii nu au  stabilit cauza morţii. Femeia a dispărut în decembrie anul trecut, iar în luna martie au fost descoperite mai multe rămăşiţe umane în zona unde a fost văzută ultima oară.

Expertiza efectuată la Institutul Naţional de Criminalistică nu atestă decât identitatea Luminiţei Călin însă nu stabileşte cauza morţii. La data găsirii craniului anchetatorii au spus că, cel mai probabil, femeia a murit de foame şi de frig iar animalele sălbatice i-au sfâşiat corpul.
 
Femeia, în vârstă de 37 de ani, a dispărut în circumstanţe absolut bizare, la finele anului trecut, în noaptea de 10 spre 11 decembrie, chiar de lângă un echipaj de Poliţie. Femeia fusese urmărită de poliţişti pe câţiva kilometri iar oamenii legii au susţinut că în momentul în care au vrut să o legitimeze, a fugit.

 


×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close