Antena 3 CNN Actualitate Profesorii se zbat în sărăcie în timp ce şefii ministerului Educaţiei au abonamente la cluburi sportive luxoase (VIDEO)

Profesorii se zbat în sărăcie în timp ce şefii ministerului Educaţiei au abonamente la cluburi sportive luxoase (VIDEO)

Profesorii se zbat în sărăcie în timp ce şefii ministerului Educaţiei au abonamente la cluburi sportive luxoase (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
21 Aug 2010   •   10:15

Unii se zbat în sărăcie, alţii se relaxează la piscină şi au parte de tratamente la cluburi exclusiviste. Vorbim despre angajaţii de la Ministerul Educaţiei, inclusiv ministrul Daniel Funeriu. Şi chiar dacă nu mai este angajat la Educaţie, scrie Puterea în ediţia de sâmbătă, şi fostul consilier, Melania Vergu, are parte de un abonament de aproximativ 2.000 de euro.

Şefii Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului profită de funcţia ocupată şi se distrează la unul dintre cele mai luxoase cluburi de sport şi SPA din Capitală.

Astfel, mai multţi angajaţi ai Ministerului, în frunte cu ministrul Daniel Funeriu dispun de gratuitate la abonamente la piscină, sală de fitness, masaj, saună şi SPA. Valoare unui astfel de abonament trece lejer de 2.000 de euro.

Deşi nu mai are nicio legătură cu ministerul Educaţiei, de tratamentele de lux beneficiază şi fostul consilier al ministrului Daniel Funeriu, Melania Mandras Vergu. Aceasta are un abonament "all inclusive" la clubul sportiv.

Valoarea abonamentului fostei consiliere a lui Daniel Funeriu este de "0 lei", iar firma la care este angajată Melania Vergu este, în continuare, Ministerul Educaţiei. Dacă nu ar beneficia de reducerea destinată Ministerului, Melania Vergu ar fi fost nevoită să plătească  peste 2.000 de euro pentru abonamentul pe care îl are în prezent.

Jurnaliştii de la Puterea susţin că aceasta se bucură de un tratament "mai privilegiat" chiar şi decât soţia ministrului Funeriu, care îşi plăteşte abonamentul la acelaşi club, potrivit surselor din cadrul Ministerului.



Antena 3

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close