Antena 3 CNN Actualitate Profesorul care a descoperit lucrări copiate la BAC: Examenul a fost pretext de campanie

Profesorul care a descoperit lucrări copiate la BAC: Examenul a fost pretext de campanie

Profesorul care a descoperit lucrări copiate la BAC: Examenul a fost pretext de campanie
08 Iul 2008   •   11:30

Profesorul care a agitat spiritele la Bacalaureat continuă şirul acuzaţilor. Gheorghe Rădulescu spune că nu a existat niciun interes în spatele a demersului său de a atrage atenţia asupra sistemului de învăţământ din România. Rădulescu afirmă că rezultatele de la bacalaureatul de anul acesta reflectă o fraudă la nivel naţional.

Rădulescu susţine că principalul vinovat de actuala situaţie ar fi chiar ministrul Cristian Adomniţei, pentru că s-a ocupat mai mult de campania electorală decât de organizarea bacalaureatului. La fel de vinovată în ochii lui Rădulescu este şi Svetlana Preoteasa, secretar de stat în Ministerul Educaţiei.

Despre rezultatele de la Bac, Gheorghe Rădulescu a declarat că ?acestea contrazic flagrant situaţia şcolară a elevilor?. Aproape jumătate dintre elevii care au susţinut examenul de absolvire a liceului au obţinut medii peste 9.

În ceea ce priveşte implicarea profesorului în domeniul poltiic, acesta recunoaşte că este membru PNL din 1995. Cu toate acestea, continuă să ceară demiterea ministrului Educaţiei, Cristian Adomnişei, propus chiar de partidul din care face parte.

Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close