Antena 3 CNN Actualitate Prognoza meteo actualizată pentru următoarele zile

Prognoza meteo actualizată pentru următoarele zile

Prognoza meteo actualizată pentru următoarele zile
Sursa foto: foto: Pixabay.com
05 Iul 2018   •   19:12

Meteorologii nu au vești prea bune pentru weekend.

Vineri

Vremea va deveni cãlduroasã mai ales în zonele de câmpie, astfel temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 33 de grade, cele mai scãzute valori fiind pe litoral şi în depresiuni. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului şi condiţii de grindinã, mai ales dupã-amiaza şi seara în zonele montane şi izolat în celelalte regiuni, iar noaptea, pe arii restrânse în vest şi sud-vest. Cu totul izolat se pot cumula cantitãţi mai importante de apã. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 10 grade în depresiuni şi 21...22 de grade pe litoral.
Presiunea atmosferica va fi în scãdere uşosrã în majoritatea zonelor.

Sambată

Îndeosebi în cursul zilei vor fi perioade cu instabilitate atmosfericã ce se va manifesta prin înnorãri accentuate şi pe arii extinse averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Izolat va cãdea grindinã şi local se vor cumula cantitãţi de apã mai importante. Excepţie vor face regiunile sud-estice, unde vremea se va menţine cãlduroasã, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spaţii restrînse, mai ales în cursul nopţii. Temperaturile maxime, în scãdere faţã de ziua anterioarã în vest, centru şi nord, se vor încadra între 23 şi 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 şi 22 de grade.
Presiunea atmosferica va continua sã scadã uşor.

Duminică

Vremea va fi instabilã în cea mai mare parte a ţãrii. Vor fi înnorãri temporar accentuate, averse ce vor avea şi caracter torenţial, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului în sud, sud-est, centru precum şi în zonele montane şi pe arii mai restrânse în restul teritoriului, în special în nord şi sud-vest. Izolat vor fi condiţii de grindinã şi local se vor cumula cantitãţi de apã mai însemnate. Temperaturile maxime, în general sub cele caracteristice perioadei, cu excepţia regiunilor vestice, se vor situa între 22 şi 30 de grade, iar cele minime între 11 şi 21 de grade.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close