Antena 3 CNN Actualitate Prognoza meteo pentru Crăciun și Revelion! Cum va fi vremea în vacanța de iarnă

Prognoza meteo pentru Crăciun și Revelion! Cum va fi vremea în vacanța de iarnă

Meteorologii au actualizat, marți, prognoza pentru perioada 6 decembrie 2021 - 3 ianuarie 2022. În primele două săptămâni va fi mai cald decât în mod normal, după care vremea se răcește. La munte va fi mai frig decât de obicei, în rest temperaturile vor fi normale perioadei.

Prognoza meteo pentru Crăciun și Revelion! Cum va fi vremea în vacanța de iarnă
Sursa foto: getty images
de Laura Dinu    |    07 Dec 2021   •   07:41

Prognoză meteo. Săptămâna 6 – 13 decembrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în sud-est. Regimul pluviometric va fi excedentar în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice.

Prognoză meteo. Săptămâna 13 – 20 decembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregi țări, dar mai ales în regiunile vestice și la munte.

Prognoză meteo. Săptămâna 20 – 27 decembrie

Temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, în zonele montane, iar în rest vor fi în general apropiate de cele specifice pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice și nord-vestice.

Prognoză meteo.Săptămâna 27 decembrie – 3 ianuarie

Mediile valorilor termice se vor situa sub cele specifice pentru această săptămână în zonele montane, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general deficitare în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo Crăciun revelion
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close