Antena 3 CNN Actualitate Prognoza meteo de 1 mai: Vreme însorită în toată ţara

Prognoza meteo de 1 mai: Vreme însorită în toată ţara

<font color=red>Prognoza meteo de 1 mai:</font> Vreme însorită în toată ţara
30 Apr 2008   •   08:54

Veşti bune pentru amatorii de escapade de 1 mai. Vremea se anunţă însorită în toate zonele ţării, iar norii par să ocolească zilele decretate libere. Joi, 1 mai, se va înregistra o maximă de 25 grade, în sud. În ţară, vremea se va încălzi uşor în cea mai mare parte a teritoriului. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi averse, îndeosebi după-amiaza, în zona de munte şi pe arii restrânse în nord, est şi centru. În a doua parte a nopţii va ploua izolat în vest. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 şi 25 de grade, iar cele minime între 4 şi 12 grade.

În Bucureşti, vremea se va încălzi uşor şi va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi în jur de 24 de grade, iar cea minimă de 9... 10 grade.

La munte, vremea se va încălzi uşor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, îndeosebi după-amiaza când pe arii relativ extinse vor fi averse. Vântul va sufla slab până la moderat.

Vineri, 2 mai, temperatura va ajunge până la 23 de grade, dar nu sunt excluse descărcările electrice. În prima parte a zilei va fi înnorat doar la munte şi în nordul ţării.

Maxima de pe litoral se va ridica la 23 de grade Celsius. Totuşi, în intervalul următor, 2-4 mai, se anunţă ploi.

Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close