Antena 3 CNN Actualitate Prognoza meteo de Paşte. Vreme însorită în toată ţara

Prognoza meteo de Paşte. Vreme însorită în toată ţara

<font color=red>Prognoza meteo de Paşte.</font> Vreme însorită în toată ţara
25 Apr 2008   •   08:52

Timp însorit de Paşte. Românii se vor bucura de zile călduroase în următoarele zile. Vremea se încălzeşte treptat. Se vor atinge temperaturi normale de 21-22 grade Celsius în majoritatea zonelor ţării. În sud şi sud-vest va mai ploua puţin. Vineri, se vor înregistra 18 grade în Capitala. Sâmbătă, termometrul va arăta aceeaşi temperatură, pentru ca duminică să se atingă 19 grade Celsius.

Vremea din Noaptea de Înviere va fi plăcută în toate zonele, dar nu este exclus să mai plouă. Pentru vacanţa de 1-3 mai, prognoza este optimistă. Se aşteaptă temperaturi normale pentru această perioadă a anului.

Sâmbătă:
În ţară, vremea se va menţine apropiată de normalul termic al perioadei, iar cerul va fi temporar noros. Va ploua slab, pe arii restrânse ziua în sud-vestul ţării şi în zona de munte, iar spre sfârşitul nopţii pe litoral. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări în sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 şi 20 de grade, iar cele minime între 2 şi 9 grade, mai scăzute în depresiuni.
În Bucureşti, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de 18... 19 grade, iar minima de 6... 7 grade.
La munte, cerul va fi temporar noros, iar ziua, izolat va ploua slab îndeosebi în Munţii Bantului şi vestul Carpaţilor Meridionali. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe creste. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul precedent.

Duminică:
În ţară, cerul se va înnora treptat în estul, sud-estul ţării şi la munte. După-amiaza, dar mai ales în cursul nopţii, vor fi averse şi descărcări electrice pe arii extinse în Dobrogea şi local în sudul Moldovei şi estul Munteniei. În Carpaţii Orientali la peste 2000 de metri precipitaţiile pot fi mixte. În restul teritoriului cerul va fi variabil. Vântul va prezenta intensificări la munte, în Moldova, Muntenia, dar mai ales în Dobrogea şi Bărăgan unde vitezele vor fi mai mari. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 şi 20 de grade, iar cele minime între 2 şi 8 grade, mai scăzute în depresiuni.
În Bucureşti, cerul se va înnora treptat, devenind favorabil ploii după-amiaza şi în cursul nopţii. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 19... 20 grade, iar minimă de 7... 8 grade.
La munte, cerul se va înnora treptat îndeosebi în Carpaţii Orientali, unde după-amiza, dar mai ales noaptea, local, vor fi averse şi descărcări electrice. La peste 2000 de metri precipitaţiile pot fi mixte. Vântul va prezenta intensificări, mai ales în zona înaltă. Temperatura aerului nu va avea variaţii importante faţă de ziua anterioară.

Antena3.ro

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close