Antena 3 CNN Actualitate Prognoza meteo. O nouă zi de foc în România

Prognoza meteo. O nouă zi de foc în România

Prognoza meteo. O nouă zi de foc în România
Sursa foto: foto: Pixabay.com
22 Iun 2017   •   07:42

ÎN ȚARĂ

Vremea va fi cãlduroasã în Crişana, Banat, sud-vestul Transilvaniei şi local în Muntenia, precum şi în Oltenia, regiune în sudul cãreia dupã-amiaza va fi caniculã şi disconfort termic mai accentuat, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 34 de grade, mai ridicate în extremitatea de sud-vest. Instabilitatea atmosfericã se va manifesta, mai ales în a doua parte a zilei, prin înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului local la munte, în special în Carpaţii Meridionali şi de Curburã şi pe arii restrânse în sudul şi sud-estul ţãrii.

Vor fi condiţii de grindinã, iar cantitãţile de apã vor depãşi izolat 15...20 l/mp. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile pe spaţii mici.

ÎN BUCUREȘTI

Vremea va fi uşor instabilã, dar se va menţine cãlduroasã, deşi vor fi valori de temperaturã mai scãzute decât ieri. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare, ploi de scurtã duratã şi condiţii pentru descãrcãri electrice şi unele intensificãri ale vântului. Maxima termicã va fi de 29...30 de grade.
Presiunea atmosferica este de 754 mmHgci).

×
Subiecte în articol: prognoza meteo
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close