Antena 3 CNN Actualitate Prognoza meteo pe următoarele luni: Căldură în august, ploi în septembrie

Prognoza meteo pe următoarele luni: Căldură în august, ploi în septembrie

Prognoza meteo pe următoarele luni: Căldură în august, ploi în septembrie
01 Aug 2008   •   09:38

Vara nu pleacă uşor. Meterologii anunţă că vom avea temperaturi de peste 35°C chiar şi în luna august. Septembrie, în schimb, va fi ploios, dar în zilele călduroase mercurul din termometre va urca şi până la 30 de grade Celsius.

În august, în majoritatea regiunilor, temperaturile medii lunare vor fi mai mari decât valorile normale. În zilele cele mai calde, temperaturile maxime pot depăşi 35 de grade Celsius, mai ales în zonele de câmpie. În cele mai reci nopţi, temperaturile minime pot coborî, însă, sub 10 grade Celsius. Cantităţile de precipitaţii se vor încadra, în general, în limitele normale.

Luna septembrie aduce temperaturi maxime care pot depăşi 30 de grade Celsius. Nopţile vor fi ceva mai răcăroase, temperaturile minime coborând sub 5 grade Celsius. Cantităţile de precipitaţii pot depăşi valorile normale în majoritatea regiunilor ţării. Ploile vor fi însoţite de descărcări electrice şi vor fi condiţii de grindină.

Şi în octombrie va fi cald, mai ales în sud-estul ţării, unde temperaturile vor depăşi 25 de grade Celsius. Minimele, în schimb, vor avea valori negative, mai ales în centrul şi nordul ţării, favorizând producerea brumei şi a îngheţului la sol.

Antena3

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close