Antena 3 CNN Actualitate Prognoza meteo pentru următoarele zile. Ce se întâmplă cu vremea

Prognoza meteo pentru următoarele zile. Ce se întâmplă cu vremea

Prognoza meteo pentru următoarele zile. Ce se întâmplă cu vremea
12 Feb 2018   •   08:04

Luni (12 februarie)

Vremea va fi normalã din punct de vedere termic. Cerul va avea înnorãri temporare şi doar izolat va mai fulgui, la munte şi, posibil, în estul extrem al ţãrii. Vântul va sufla slab şi moderat, potrivit Meteoplus.ro.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0...1 grad în nordul Moldovei şi estul Transilvaniei şi 8....9 grade în Oltenia şi sudul Banatului, iar cele minime se vor situa, în general, între -10 şi 0 grade, cu cele mai scãzute valori în depresiunile Carpaţilor Orientali. Va fi ceaţã izolat, mai ales noaptea, cu precãdere în sudul teritoriului.

Marti (13 februarie)

Vremea va deveni în general închisã. Se vor semnala precipitaţii, mai ales sub formã de lapoviţã şi ploaie în zonele joase de relief şi predominant ninsori la munte, în extindere treptatã, în cursul zilei peste jumãtatea de vest a ţãrii, iar noaptea în majoritatea regiunilor.

În sud-vestul teritoriului şi în zona de munte, cantitãţile de apã pot fi mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri pe crestele montane înalte, în special ale Carpaţilor Meridionali, dar pe arii mai restrânse şi la cote mai reduse şi în regiunile sudice şi centrale.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 şi 8 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -6 şi 2 grade.

Miercuri (14 februarie)

Vremea va fi în general închisã şi se vor semnala precipitaţii, mai ales sub formã de lapoviţã şi ninsoare în vestul, centrul şi nordul ţãrii şi predominant ploi în sud şi sud-est.

Pe arii restrânse, în regiunile sudice şi la munte, cantitãţile de apã vor fi mai însemnate. Vântul va avea intensificãri pe crestele montane, iar temporar şi la cote mai reduse şi în sud, centru şi est.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 grade în nordul Moldovei şi 8...9 grade în Dobrogea, iar cele minime se vor situa, în general, între -4 şi 4 grade.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close