Antena 3 CNN Actualitate Prognoză meteo pentru weekend: Ploi şi vreme răcoroasă

Prognoză meteo pentru weekend: Ploi şi vreme răcoroasă

<font color=red>Prognoză meteo pentru weekend:</font> Ploi şi vreme răcoroasă
09 Mai 2008   •   13:07

În România, valorile termice caracterizează o perioadă răcoroasă pentru acest weekend, care va fi dominat de înnorări şi ploi. Vineri va ploua în mai toată ţara, ploile urmând să fie sub formă de averse, cu tunete şi fulgere, iar la munte este posibil să fie lapoviţă şi ninsoare. Temperaturile vor scadea, iar maximele se vor încadra între 12 şi 20 de grade.

În Bucureşti, norii vor fi prezenţi pe cer toată ziua, şi va ploua trecător. La amiază nu se vor depăşi 17-18 grade. De asemenea, în weekend, maxima va fi de 19 grade şi vor fi precipitaţii temporare.

Sâmbătă
Şi în ţară vremea va fi instabilă în weekend, dar temperaturile vor creşte uşor, până la 22 de grade. Doar în Banat şi Crişana nu se vor depăşi 7-8 grade anunţă meteorologii. Ploile se vor menţine mai ales în partea de sud, aviz celor care intenţionează să-şi petreacă weekend-ul pe litoral.

Duminică
Cerul va fi temporar noros, iar după-amiaza şi în prima parte a nopţii vor fi averse, însoţite de descărcări electrice. Maxima se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar minima la 6 grade Celsius.

La munte
Sâmbătă
Vremea va fi răcoroasă noaptea şi dimineaţa, însoţită local de ploi slabe, de scurtă durată, mai ales în Orientali şi în Meridionali.

Duminică
Vremea va fi instabilă. Cerul va prezenta unele înnorări şi vor fi averse, local după-amiaza şi în prima parte a nopţii.

Antena3.ro

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close