Antena 3 CNN Actualitate Programul de 1 mai: CFR, RATB, bănci şi poştă

Programul de 1 mai: CFR, RATB, bănci şi poştă

Programul de 1 mai: CFR, RATB, bănci şi poştă
30 Apr 2008   •   09:09

Majoritatea instituţiilor publice vor rămâne închise şi de 1 mai. Băncile nu for funcţiona, iar programul mijloacelor de transport în comun va fi mai lejer, decât într-o zi obişnuită. Din cauza aglomeraţiei prevăzute, CFR a suplimentat, până pe 4 mai, numărul garniturilor, care circulă pe mai multe rute.

De Ziua Muncii, toate oficiile postale şi subunităţile subordonate acestora vor fi închise. Vineri, 2 mai, oficiile poştale din oraşe îşi vor desfăşura activitatea între orele 08:00 şi 14:00, dar subunităţile poştale din mediul rural nu vor funcţiona.

Mijloacele de transport în comun vor circula ca într-o zi de duminică. Metroul, tramvaiele şi autobuzele din Bucureşti vor merge după un program mai lejer, mai ales că mulţi bucureşteni sunt plecaţi în vacanţă.

De 1 mai vă puteţi cumpăra bilete de tren doar de la ghişeele din gară pentru că agenţiile de voiaj vor fi închise. CFR a introdus noi trenuri pe ruta Bucureşti-Mangalia, dar si pe rutele Braşov şi Suceava, care vor circula până pe data de 4 mai.

Nici casieria de la sediul central al Apa Nova şi biroul relaţii cu clienţii nu vor fi deshise joi.

Antena3.ro

×
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close