Antena 3 CNN Actualitate Programul în a doua zi de Paşte: RATB, CFR, bănci şi spitale

Programul în a doua zi de Paşte: RATB, CFR, bănci şi spitale

Programul în a doua zi de Paşte: RATB, CFR, bănci şi spitale
28 Apr 2008   •   09:17

A doua zi de Paşte nu întrerupe vacanţa instituţiilor publice. Majoritatea rămân închise sau funcţionează cu program redus. Oficiile poştale şi agenţiile de voiaj CFR nu funcţionează luni, la fel şi băncile. Excepţie fac cele din marile centre comerciale şi bancomatele. BNR a declarat ziua de luni şi cea de 1 mai zile nebancare: nu se efectuează tranzacţii pe pieţele monetare şi valutare şi nu se publică nivelul cursului de referinţă.

În Capitală, 11 spitale vor asigura asistenţa pentru cei care au probleme de sănătate. În toate aceste unităţi sanitare vor funcţiona linii de gardă care vor acorda asistenţa medicală de urgenţă.

Nici Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti nu îşi poate lua liber, deci va funcţiona după un program normal de lucru, cu menţiunea că, în această perioadă, va asigura eliberarea de certificate constatatoare de deces în întreaga Capitală.

Casieriile RADET vor fi închise, dar echipele de intervenţie ale Regiei vor asigura în permanenţă funcţionarea sistemului de termoficare.

RATB şi metroul circulă după program de weekend.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close