Antena 3 CNN Actualitate Programul principalelor instituţii, de Revelion

Programul principalelor instituţii, de Revelion

Programul principalelor instituţii, de Revelion
30 Dec 2007   •   13:14

În noaptea de Revelion, toate mijloacele de transport în comun vor circula în Capitală. RATB a anunţat că vor funcţiona 28 de linii de autobuze sau tramvaie. De asemenea, o parte dintre unităţile bancare vor fi deschise pentru public pe 31 decembrie până la ora 13. Pentru asigurarea transportului călătorilor în noaptea de Anul Nou, între orele 23.30 ? 5.30, mijloacele de transport din Bucureşti vor circula din 30 în 30 de minute. Pe 1 şi 2 ianuarie se va circula după programul unei zile de duminică.

Până pe 7 ianuarie 2007, programul de circulaţie a metroului va fi tot ca într-o zi de duminică. În funcţie de numărul de călători, Metrorex va decide dacă va micşora intervalul orar dintre trenuri. În noaptea de Revelion, metroul va circula non-stop, dar la un interval de 20 de minute.

Pentru urgenţele medicale, bucureştenii pot apela Serviciul de Ambulanţă şi vor găsi medici de gardă la spitalele de Urgenţă.

Băncile nu vor lucra în zilele 1-2 ianuarie, dar pe 31 decembrie o parte dintre unităţi vor fi deschise până la ora 13 şi vor lucra cu publicul. Bancomatele şi serviciul de asistenţă clienţi, pentru cei care au probleme cu cardurile, vor funcţiona normal.

Casieriile Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice nu vor lucra cu publicul în perioada 1 şi 2 ianuarie. Luni, însă, casieriile vor funcţiona în regim normal, între orele 08.00 şi 14.00.

Direcţiile Finanţelor Publice vor lucra cu publicul în ziua de 31 decembrie 2007 până la ora 12.00. Programul de lucru cu contribuabilii va fi reluat în data de 3 ianuarie.

Apa Nova Bucureşti şi Electrica Muntenia Sud vor asigura asistenţa în caz de avarii. La fel şi Distrigaz, care va pune la dispoziţie echipe de intervenţii pentru situaţiile speciale.

Antena 3

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close