Antena 3 CNN Actualitate Programul "Rabla" se extinde la electrocasnice

Programul "Rabla" se extinde la electrocasnice

Programul "Rabla" se extinde la electrocasnice
03 Iun 2008   •   22:06

Programul Rabla se mută în domeniul electrocasnicelor. Comercianţii primesc frigidere, aspiratoare sau televizoarele vechi ca avans la cumpărarea altora. Clientul se duce cu un produs vechi şi primeşte o reducere la cumpărarea unuia nou. Avansul sau reducerea variază între 10 şi 25 la sută. De exemplu, la un frigider nou, care costă 1.000 de lei, poţi primi o reducere de până la 250 de lei dacă îl aduci pe cel vechi de acasă.

Dar, spre deosebire de maşini, frigiderul nu trebuie să fie în stare de funcţionare. De asemenea, nu contează nici marca sau vechimea aparatului.

Aspiratoarele, mouse-urile şi camerele web pot fi şi ele schimbate. Vânzările prin sistemul buy-back sunt cu 50% mai mari decât la promoţiile obişnuite. Sistemul este avantajos pentru client, dar şi pentru mediu. Produsele învechite care consumă mult şi sunt din materiale neecologice sunt reciclate.

Sistemul nu se aplică însă tuturor produselor, dar dacă va avea succes, comercianţii intenţionează să-l extindă la toată gama de electronice şi electrocasnice.

Observator

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close