Antena 3 CNN Actualitate Patronii din HoReCa protestează din nou în faţa Guvernului! Reacţia lui Mugur Mihăescu: ''Au găsit ţapul ispăşitor!''

Patronii din HoReCa protestează din nou în faţa Guvernului! Reacţia lui Mugur Mihăescu: ''Au găsit ţapul ispăşitor!''

Patronii nemulţumiţi din HoReCa protestează din nou în faţa Guvernului. Nemulţumiţi de noile restricţii, angajaţii afectaţi de măsurile luate de Guvern se vor aduna din nou în Piaţa Victoriei, începând cu ora 19.

Patronii din HoReCa protestează din nou în faţa Guvernului! Reacţia lui Mugur Mihăescu: ''Au găsit ţapul ispăşitor!''
Sursa foto: Antena 3
de Iulia Gorgorin    |    20 Oct 2020   •   19:00

Reprezentanţii HoReCa spun că autorităţile nu au luat până acum nicio măsură reală pentru a îi sprijini.

Restaurantele şi cafenele vor fi închise în următoarele 14 zile

Sute de persoane au protestat acum două săptămâni în fața Guvernului.

Angajaţii le cer autorităţilor să îi testeze periodic şi atrag atenţia că nu această industrie este vinovată de numărul mare de infectări cu COVID-19.

Patronii şi angajaţii din restaurante şi cafenele vor protesta din nou în Piaţa Victoriei pentru a îşi striga nemulţumirile

Mugur Mihăescu deține mai multe afaceri în domeniul HoReCa și a făcut mai multe apeluri publice pentru redeschiderea restaurantelor.

''Vreau să înțeleg care este logica să închid iar pentru 14 zile, ca pe urmă să deschid iar. După alegeri ne vom infecta iar, dar închizi HoReCa. Asta îmi dă cu virgulă. Nu pot să îmi explic aşa ceva (...)

Mugur Mihăescu: Au găsit ţapul ispăşitor!

Vrei să arăţi că faci ceva, păi fă ce trebuie. Nu îi închideți tot pe boii care trag (...) Specialiştii au demonstrat că a fost un singur focar în 35.000 de unităţi sau câte or fi. Eu nu pot să înţeleg care este raţiunea, de ce ne fac treaba asta? Sunt milioane de oameni care sunt afectaţi direct. Erau 400.000 de angajați, cu familii. Se duce naiba tot!'', a spus Mugur Mihăescu, patron de restaurant.

×
Subiecte în articol: HoReCa Mugur Mihăescu protest guvern
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close