Antena 3 CNN Actualitate Protest spontan al angajaţilor ADP Sector 1: Oamenii au vrut să-l bată pe directorul de la Spaţii Verzi

Protest spontan al angajaţilor ADP Sector 1: Oamenii au vrut să-l bată pe directorul de la Spaţii Verzi

Protest spontan al angajaţilor ADP Sector 1: Oamenii au vrut să-l bată pe directorul de la Spaţii Verzi
20 Aug 2010   •   13:42

300 de angajaţi ai ADP sector 1 au ieşit în stradă într-un protest spontan, nemulţumiţi de concedierile colective anunţate. Protestul nu a fost lipsit de incidente - oamenii s-au îmbrâncit cu forţele de ordine şi au încercat să-l lovească pe directorul de la Spaţii Verzi.

Marian Dinu, directorul Secţiei Spaţii Verzi din cadrul ADP Sector 1, s-a baricadat apoi într-un birou, care este acum păzit de forţele de ordine ale instituţiei, după ce protestatarii au vrut să-l ia la bătaie în momentul în care a ieşit să discute cu ei.

Cei aproximativ 300 de protestatari i-au cerut demisia lui Marian Dinu, pe care îl consideră principalul vinovat de situaţia actuală, relatează Mediafax.

Unele dintre persoanele care protestează susţin că au primit telefoane de ameninţare de la o şefă de brigadă a ADP Sector 1. Aceasta le-ar fi spus că dacă nu încetează protestul vor fi trecuţi absenţi nemotivaţi în ziua de vineri, şi vor fi concediaţi fără a primi indemnizaţie de şomaj.

Oamnii nu vor să renunţe la protest deoarece nu cred că vor fi angajaţi de firmele către care au fost externalizate serviciile, deoarece unele dintre aceste firme efectuează deja lucrări la parcurile bucureştene folosind oameni angajaţi cu ziua.

Potrivit protestatarilor, unele dintre aceste firme aparţin unor şefi din ADP sau din Primăria Sectorului 1.

Antena3.ro

 

×
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close