Antena 3 CNN Actualitate Protestatarii anti-restricţii au ajuns la Cotroceni. "Nu vreau vaccinare obligatorie, să-mi ia copiii, să mi-i vaccineze"

Protestatarii anti-restricţii au ajuns la Cotroceni. "Nu vreau vaccinare obligatorie, să-mi ia copiii, să mi-i vaccineze"

Protestatarii anti-restricţii care au ieşit, sâmbătă, în stradă la Bucureşti au ajuns, seara, la sediul Administraţiei Prezidenţiale, transmite Antena 3.

Protestatarii anti-restricţii au ajuns la Cotroceni. "Nu vreau vaccinare obligatorie, să-mi ia copiii, să mi-i vaccineze"
de Cristi Popovici    |    10 Apr 2021   •   20:04

Înainte de a ajunge în faţa Palatului Cotroceni, grupurile de protestatari care au pornit din mai multe puncte ale Capitalei, inclusiv din Piaţa Universității, s-au reunit la Piața Victoriei, în fața Guvernului.

Inițial, câteva sute de persoane s-au adunat sâmbătă după-amiază în Piața Universității, Piața Victoriei și la Obor iar grupurile au fuzionat în faţa clădirii Executivului.

Ulterior, oamenii au pornit în marş spre Palatul Cotroceni, unde au ajuns câteva sute de persoane iar între revendicările scandate se numără demisia lui Vlad Voiculescu şi a responsabililor pentru gestionarea pandemiei.

Co-preşedintele AUR George Simion a fost prezent în Piața Universității şi, ulterior, în Piaţa Victoriei.

Protestatari la Cotroceni: Nu vreau vaccinare obligatorie, să-mi ia copiii, să mi-i vaccineze

"N-am purtat mască de la începutul pandemiei. Fac parte dintre cei care trebuiau eutanasiaţi. Virusul nu există.

Americanii au făcut teste şi n-au putut să separe...Este o răceală, o gripă mai agrevisă, de care globalişii se folosesc pentru a ne pune la pământ", a declarat la Antena 3 un protestatar.

"Nemulțumirea mea cea mai importantă, ca mamă de copii, este că nu vreau să fie făcută vaccinarea obligatorie.

Protestatari la Cotroceni: Dacă mergem la Sfântul Potir, ne protează mai mult decât masca

Sunt mamă a trei copii şi nu vreau să mi se ia copilul, să mi se vaccineze. Şi vreau să se deschidă şcolile pentru că se îndobitocesc copiii stând acasă.

Nu este mai mult decât o gripă. Copiii capătă imunitate stând în colectivitate, nu în fața calculatorului.

Nu vrem mască pe figură, vrem libertate! Cu siguranță, dacă mergem la Sfântul Potir, ne protează mai mult", a spus la rândul ei o participantă la protest.

Protestatari: Iohannis, Arafat, Cîţu "judecaţi pentru terorism mediatic, fraude şi abuzuri"

În afara demisiei lui Vlad Voiculescu, protestatarii au mai cerut "de Paşti, la biserică până la sfârşitul liturghiei" şi au scandat "Cu noi este Dumnezeu".

De la microfonul protestului s-a cerut demiterea şi anchetarea celor responsabili de situaţia actuală, prin "abuzuri, terorism mediatic, fraude, mascarea conflictelor de interese".

Lista cu nume citite de la microfon i-a inclus, în ordine, pe Klaus Iohannis, Raed Afarat şi Florin Cîţu. Au mai fost citite, printre huiduielile celor prezenţi, numele lui Nelu Tătaru, Valeriu Gheorghiţă, Adrian Streinu Cercel, Alexandru Rafila, Nelu Tătaru. 

Ca şi la alte proteste recente, printre cele mai populare şi mai energice scandări a fost "Arafat / Judecat / Pentru cei legaţi de pat".

Administraţia Prezidenţială şi preşedintele Iohannis nu au comentat public protestele anti-restricţii din ultimele săptămâni.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close