Antena 3 CNN Actualitate Proteste la CFR. Impiegaţii de mişcare din Gorj au refuzat să mai muncească

Proteste la CFR. Impiegaţii de mişcare din Gorj au refuzat să mai muncească

Proteste la CFR. Impiegaţii de mişcare din Gorj au refuzat să mai muncească
30 Iun 2009   •   20:40

Impiegaţii de mişcare din CFR infrastructură au oprit trenurile, fiind nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile şi nici primele de vacanţă. În gara Târgu Jiu au fost oprite trenurile, ceea ce va conduce inevitabil la întârzieri. Protestul impiegaţilor de mişcare vine după ce 40 la sută dintre angajaţii CFR Marfă vor intra, începând de miercuri, în şomaj tehnic prin rotaţie, timp de trei luni.

"Salariaţii staţiei Târgu Jiu, impiegaţi de mişcare, nu au vrut să predea serviciul. Eu am sosit în Târgu Jiu şi voi chema salariaţii aici pentru a sta de vorbă cu ei deoarece am impresia că sunt prost sfătuiţi. Este vorba de 3 trenuri de călători, unul care se află în staţie şi două care nu au intrat", a declarat Victor Frăsinoiu, director Regionala CFR Craiova.

Totul se întâmplă din cauza unor "întârzieri la plată din cauza dificultăţiolor prin care trece CFR", a precizat Frăsinoiu. Acesta a spus că circulaţia trenurilor blocate va fi reluată în maxim o oră.

"Nu ne-au anunţat nimic, noi suntem încrezători că vom pleca de aici deşi nimeni nu ne-a spus nimic", a declarat unul dintre călătorii din trenurile blocate.

Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close