Antena 3 CNN Actualitate PSD: Pentru că și-a dat seama că PNL e pe tobogan, Iohannis anunță că piețele se vor redeschide

PSD: Pentru că și-a dat seama că PNL e pe tobogan, Iohannis anunță că piețele se vor redeschide

Pentru că și-a dat seama că PNL este pe tobogan, Iohannis anunță că piețele se vor redeschide înainte de alegeri, transmite, prin intermediul unui mesaj pe Facebook, liderul deputaților PSD, Alfred Simonis.

PSD: Pentru că și-a dat seama că PNL e pe tobogan, Iohannis anunță că piețele se vor redeschide
Sursa foto: Facebook
de Dan Gabor    |    02 Dec 2020   •   16:45

„Vineri, Orban a contestat la CCR legea prin care piețele erau redeschise. Nu a suportat că PSD avea dreptate! Astăzi (miercuri - n.r.), pentru că și-a dat seama că PNL este pe tobogan, Iohannis anunță că piețele se vor redeschide fix înainte de alegeri”,  a scris Alfred Simonis.

Acesta îi acuză pe șeful statului Klaus Iohannis și pe premierul Ludovic Orban că „sunt disperați că nu vor reuși să pună mâna pe toată puterea”.

„Mai înțelege cineva ceva din ce fac acești oameni ?! În afară de disperarea că nu vor reuși să pună mâna pe toată puterea din România? Iohannis și PNL trebuie opriți pentru că altfel după alegeri vor închide tot. La fel cum au făcut și cu școlile deschise electoral și închise imediat după locale”, a coschis Alfred Simonis.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri, că pe fondul scăderii numărului zilnic de infectari cu COVID-19 și în urmă consultărilor cu specialiștii, a luat decizia de a redeschide piețele, la sfârșitul săptămânii curente.

"Am discutat aceste chestiuni cu experții, cu specialiștii și am decis ca, de la sfârșitul acestei săptămâni, să fie redeschise piețele. Este, cu siguranță, o veste bună și pentru producătorii care vor să vândă în piețe, dar și pentru românii care vor să își facă provizii din timp pentru sărbătorile de iarnă.

Am putut să constatăm că în ultimele săptămâni, numărul de persoane nou infectate în fiecare zi, a scăzut semnificativ. Este adevărat că în perioada sărbătorilor poate s-a testat un pic mai puțin. Totuși scăderea este clară.

Această scădere se poate constata peste tot în Europa. Nu numai noi am luat măsurile juste, corecte, ci și alții. Și această scădere nu este o întâmplare, (...) este o realitate în Europa și din fericire facem parte din țările unde se constată o reducere", a spus Klaus Iohannis, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă.

×
Subiecte în articol: PSD

Alarmă în spitale, medici de negăsit

Bolnavii de la spitalele mici din Suceava, puşi pe drumuri

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close