Antena 3 CNN Actualitate PSD: Președintele Iohannis este principalul responsabil pentru actuala stare a societății românești

PSD: Președintele Iohannis este principalul responsabil pentru actuala stare a societății românești

PSD: Președintele Iohannis este principalul responsabil pentru actuala stare a societății românești
13 Aug 2018   •   17:28

Cu o oră înainte ca președintele Iohannis să facă declarații publice, există deja un mesaj transmis de PSD în care președintele e numit „dezbinatorul”. E acuzat că încurajează mișcările extremiste și că nu face apel la calm în condițiile în care România este scena fierbinte a Europei în acest moment. 

„Președintele României, Klaus Werner Iohannis, este principalul responsabil pentru actuala stare a societății românești. Acum, după ultimele sale manifestări de incitare la anarhie socială și de timorare a autorității publice, este cu atât mai evident că Iohannis n-a vrut, n-a știut ori n-a putut să fie președintele tuturor românilor, moderatorul instituțional, arbitrul neutru consacrat de Constituție. Dimpotrivă. În loc să fie alesul care (ne) unește Iohannis a ales să devină Dezbinatorul. Iohannis și-a permis ca președinte să încurajeze protestele de stradă anarhice, anti-PSD și antiguvernamentale. Astfel s-a ajuns ca persoane violente, pornite pe distrugere, să se simtă îndreptățite la excese, atât în mesajele publice, cât și în comportament și atitudine și să deturneze și să confiște, pentru interesele lor obscure, manifestațiile de stradă. 

Psihoza colectivă, de ostilitate maximă, a fost întreținută de președintele Iohannis, inclusiv legitimarea înjurăturilor triviale antiPSD, pe care le-a clasificat, absurd, drept opinie politică justificată”, se arată într-un comunicat al PSD. 

×
Subiecte în articol: reactie
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close