Antena 3 CNN Actualitate PSD, reacție dură după bilanțul prezentat de Ludovic Orban

PSD, reacție dură după bilanțul prezentat de Ludovic Orban

PSD a reacționat dur, luni seară, prin vocea purtătorului său de cuvânt, Lucian Romașcanu, după ce premierul a țintut o conferință de bilanț la Palatul Victoria.

PSD, reacție dură după bilanțul prezentat de Ludovic Orban
Sursa foto: Facebook
04 Mai 2020   •   22:31

„Orban ne arată pe 85 de pagini cum arată o țară condusă de PNL: Guvernul a potențat criza și a accentuat efectele, prabusirea nivelului de trai, saracia, somajul, iar tunurile financiare sunt la ordinea zilei”, a spus Lucian Romașcanu.

PSD transmite că din articolele de presă legate de achizițiile făcute de Guvern în starea de urgență „pare că deviza PNL in acest moment este 'Pandemia apara hotia'”.

Potrivit senatorului Lucian Romașcanu, raportul trimis în Parlament este o „maculatură”.

„Așa cum a hotărât Parlamentul, premierul Orban trebuia să se prezinte în fața aleșilor pentru a susține un raport, la șapte zile după votarea acelei hotărâri. Din păcate au trecut mai bine de două săptămâni, iar premierul a sfidat încă o data Parlamentul. Orban ne arată pe 85 de pagini cum arată o țară condusă de PNL. Guvernul Orban a potențat criza și i-a accentuat efectele: prăbușirea nivelului de trai, sărăcia, șomajul, iar tunurile financiare par a fi la ordinea zilei. I-am spune maculatură acestui raport, dacă nu am respecta munca celor care au colectat datele și care au scris această generoasă nuvelă. Printre măsuri, multe legate de restricții, găsim minciuni și raportări gloriaose de genul cincinalului în patru ani și jumătate al lui Ceaușescu”, a spus Romașcanu.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close